Eigenlijk - Poort naar wijsheid

Nieuw product

9789491918070

Nederlandstalig, 65 pagina's, oktober 2014. Door Lidwien Opheij.

Meer details

€ 11,47

Datasheet

Omslag Paperback
Papiersoort Standaard

Meer informatie

Vormgeving: Berry van Gerwen. Er staan afbeeldingen in van Lidwien en in co-creatie gemaakt werk en het bevat teksten van o.a. Hafiz, Martin Buber, Kahlil Gibran. Het boekje, een mooi vormgegeven cahier is uitermate geschikt om cadeau te geven.

Samenvatting
Dit boekje, door Lidwien Opheij, is bedoeld om in één keer uit te lezen, om je te inspireren en om je bewust te maken van de kracht van het woord Eigenlijk. Zodra je begonnen bent met lezen realiseer je je hoe vaak je zelf het woord Eigenlijk zegt. Lidwien Opheij gaat met je mee in jouw onderzoek naar de reden waarom je dit woord gebruikt. Gebruik je het als stopwoord of als uitstelwoord of heb je een verlangen waarom je het gebruikt? Wilde je eigenlijk een prinses zijn of wil je eigenlijk liever niet samenwerken met je collega’s? Met Lidwien onderzoek je jouw geheime wens of droom die kennelijk geen ruimte meer krijgt. Is er een excuus om dit boekje níét te willen lezen? Want ‘eigenlijk’ heb je geen tijd. Creëer de tijd om dit boekje te lezen en daarmee aandacht te geven aan de energie die op jou wacht om vorm aan te nemen. Want ‘eigenlijk’ ken je jouw droom.


Eigenlijk, het veelgebruikte woord dat naar wijsheid verwijst. Het is een woord dat je op veel manieren gebruikt. Als verzwakwoord is het nogal bekend en ook een woord waarvan je vaak zegt dat je het maar weg kunt laten. In dit boekje ziet Lidwien het woord juist als poort naar wijsheid. Want wat je met ‘eigenlijk’ zegt is vaak, zonder dat je het je bewust bent, zoveel méér!

Het woord ‘eigenlijk’ is de brug die Lidwien gebruikt om te vertellen over de verschillende lagen waarop je naar het woord, en dus ook de werkelijkheid kan kijken. De laag waarop je het als stopwoord gebruikt, de laag waarop je onderzoekt wat het je te vertellen heeft en waarop je je patronen ontdekt en de laag waar het de betekenis heeft van dat waar het je eigenlijk om te doen is, jouw zingeving.

Lezers aan het woord:

Lidwien, ik vind je stoer, lief, ontroerend, scherp, ontwapenend en creatief. Je bent mijn voorbeeld van vertrouwen in groei en ontwikkeling. Logisch dat dit zo’n prachtig boekje is!

Maartje Corsten

Ik ben nu voor de tweede keer je boekje ‘Wat eigenlijk kan zeggen’ aan het lezen en het inspireert mij weer enorm.

Erwin van Rooijen

Lieve Lidwien, dank je wel voor je prachtige boekje 'Eigenlijk' .
ik heb het in een adem uitgelezen vanmorgen. Zo waar en zo hoe ik het leven ervaar. Ik wens je toe dat het boekje in vele handen en vooral harten terecht mag komen. Het is zo hoopgevend en waardevol.

Carla van der Veldt

Reviews

Schrijf een review

Eigenlijk - Poort naar wijsheid

Eigenlijk - Poort naar wijsheid

Nederlandstalig, 65 pagina's, oktober 2014. Door Lidwien Opheij.

28 andere producten in dezelfde categorie