Bouw jouw droomhuis

Nieuw product

9789491918155

Met stappenplan en ervaringen van zelfbouwers. GRATIS verzending!

Meer details

€ 18,35

Datasheet

Omslag Paperback
Papiersoort Standaard

Meer informatie

Nederlandstalig met zwart-wit illustraties door Cindy Vissering, 2015, A5, 0.18 kg, ca. 85 pagina's. www.bouwjouwdroomhuis.nl

‘Is het bebouwen van een vrije kavel ook een idee?’ Anna en Carl bouwen hun eigen huis in de Dromenbuurt van Dapperdam. Om hen heen zijn anderen ook zelf aan het bouwen via verschillende methoden. Zij delen hun vragen en ervaringen die waardevol voor jou zijn wanneer jij ook van plan bent je eigen droomhuis te realiseren. Het verhaal van Anna en Carl is gebaseerd op ervaringen van mensen die zelf hun droomhuis hebben gebouwd.

Bouw jouw droomhuis doorloopt chronologisch het gehele ontwerp- en bouwproces en is doorweven met praktische tips en overzichten voor het maken van keuzes in je eigen bouwproces. Dit boek is bedoeld voor iedereen die inspiratie en professi­onele informatie zoekt over het realiseren van je plannen om zelf je droomhuis te ontwerpen en (te laten) bouwen.

Artikel krantLeer van ervaringen van zelfbouwers
De verhalen uit dit boek zijn uniek en geven een mooi beeld van de  mogelijkheden in zelfbouw. Aan de hand van het proces doorlopen we de verschillende manier van aanpak. De geïnterviewde zelfbouwers laten zien welke keuzes je kunt maken aan de hand van tips en ervaringen.

Jouw eigen keuzes zijn afhankelijk van of jij veel zelf wilt doen en bijvoorbeeld hoeveel budget je beschikbaar hebt. Het boek 'Bouw jouw droomhuis' geeft je een overzicht van de mogelijkheden en helpt je de verschillende keuzes helder te krijgen, zodat jij je eigen pad kan uitstippelen naar het realiseren van je droomhuis.

Reviews

Schrijf een review

Bouw jouw droomhuis

Bouw jouw droomhuis

Met stappenplan en ervaringen van zelfbouwers. GRATIS verzending!

28 andere producten in dezelfde categorie