E-book: BSMN Spiritualiteit in bedrijf / 03 2008

9789077983362

Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode

Meer details

€ 2,89

Datasheet

Uitvoering E-book
Media Download

Meer informatie

BSMN Spiritualiteit in bedrijf / 03 2008 door Paul de Blot.

Nederlandstalig, geïllustreerd, paperback/gebrocheerd, 56 pagina's, juli 2008.

Redactie: Paul de Blot

Eindredactie: Richard Heeres

Editorial:
Businessspiritualiteit gaat altijd om succes in het zakendoen. Dat is ook meetbare winst. Als resultaat. Die winst kan de  ontwikkeling van de eigen onderneming ten goede komen én het welzijn van de eigenaar verhogen. Zelfs een gezin moet geld genereren om zich staande te houden.

In businessspiritualiteit gaat het ook altijd om deskundigheid, maar wel vanuit diepe bezieling en groot idealisme. Deskundigheid en idealisme horen bij elkaar als yin en yang. Het is deze innerlijke inspiratie die een organisatie in staat stelt iets groots te verrichten. Als eenling is dit onmogelijk. Samenwerking is nodig om elkaar te kunnen bezielen.

Deze samenhang van zakelijke deskundigheid, geestelijke bezieling en samenwerking in vriendschap vormt de grondslag van businessspiritualiteit om het succes te garanderen van vernieuwende organisaties. Altijd moet men dus presteren en winst maken. Niet als doel, maar als middel voor het welzijn van de mensen. In businessspiritualiteit is welzijn altijd de hoogste waarde.

De artikelen in dit derde nummer van Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode helpen dit grondinzicht van businessspiritualiteit te verduidelijken en concreter gestalte te geven.

Reviews

Schrijf een review

E-book: BSMN Spiritualiteit in bedrijf / 03 2008

E-book: BSMN Spiritualiteit in bedrijf / 03 2008

Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode

30 andere producten in dezelfde categorie