BSMN Duurzaamheid en welzijn / 12 2010

Nieuw product

9789077983676

Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode. Over Authenticiteit en balans, Kritische reflectie en Behoud van de Aarde.

Meer details

€ 11,47

Datasheet

Omslag Paperback
Papiersoort Standaard

Meer informatie

BSMN Duurzaamheid en welzijn / 12 2010 door Paul de Blot.

Nederlandstalig, geïllustreerd, paperback/gebrocheerd, 56 pagina's, juni 2010.

Redactie: Paul de Blot, Gerrit Broekstra, Annelies Oosterhoff en Ronald Visser

Eindredactie: Richard Heeres

Editorial:
U heeft het laatste nummer van de derde jaargang van Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode in handen. Ook hierin bieden we u tal van inspirerende artikelen en rubrieken. Duurzaamheid heeft niet alleen te maken met het gebruik van onze energiemiddelen en natuurlijke bronnen, maar vooral met de mens en het welzijn van de mens.

Balanstrainer Harry Grob vertelt in een interview over balanstraining. Hij toont hoe moeilijk mensen welzijn vaak verwerven, gezien de vaak te zware werkdruk zonder inspiratie, met als gevolg een sterke toename van stress en burn-out. De enige manier om dit op te lossen, is de harmonie van lichaam en geest in balans brengen en mensen bezielen in hun werk. Daaraan doet men veel met trainingen, maar bereikt men het beoogde niet.

Ronald Visser toont in zijn artikel over transformeren hoe dit geestelijke proces – in al zijn uiteenlopende vormen – altijd met tegenslag gepaard gaat.

Paul de Blot wijst in zijn artikel over de zingeving van de aarde op hoe de evolutie wordt gedragen door de Geest en tot een hoogtepunt komt in de vermenselijkte Liefde. Op dat hoogtepunt hangt alles met alles samen en valt duurzaamheid samen met menselijk welzijn. In zijn column vat De Blot kort de mythe samen van de held Arjuna uit de Mahabaratha, die strijdt voor menselijkheid en altijd overwint. En in de door hem verzorgde rubriek ‘Boekrecensies’ geeft hij u opnieuw houvast bij uw keuze van boeken met spirituele diepgang.

Petra Portengen vertelt in haar lachspiegel van het bedrijf hoe deze transformatie door humor en plezier tot stand kan komen. Mensen kunnen zich hierdoor vooral ook vrijer voelen.

Irene Pabbruwee geeft in haar artikel aan waarom training zo geweldig is.

Tot slot willen we Sharda Nandram, die onze redactie vanwege haar drukke werkzaamheden heeft verlaten, van harte danken voor haar belangrijke bijdrage aan dit tijdschrift. We wensen u veel leesplezier.

Reviews

Schrijf een review

BSMN Duurzaamheid en welzijn / 12 2010

BSMN Duurzaamheid en welzijn / 12 2010

Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode. Over Authenticiteit en balans, Kritische reflectie en Behoud van de Aarde.

30 andere producten in dezelfde categorie