Aanbieding! Succeskompas

Succeskompas

Nieuw product

9789077983546

Succeskompas - Richting Geven Aan Je Leven En Werk door Theo Buijsrogge

Meer details

€ 18,35

Datasheet

Omslag Paperback
Papiersoort Standaard

Meer informatie

Samenvatting
Diepgaand en praktisch tegelijk en verbindt Theo Buijsrogge op een logische en begrijpelijke manier voor leven en werk relevante inzichten

Succeskompas beschrijft de essentie van ons bestaan (alles is energie in trilling en een projectie van je bewustzijn), hoe dit werkt en wat je er in de praktijk mee kunt doen. Over accepteren van het heden, loslaten van het verleden om vrij de toekomst te creëren met wat je zegt, denkt en doet.

Vervolgens wordt vanuit een ruimer perspectief gekeken naar de evolutie van onze essentie. Die evolutie blijkt meerdere levens te omvatten, waarin je focus verschuift van fysiek naar bewustzijn. Elk leven heeft een specifiek doel.

Met deze inzichten ontwikkel je je eigen succeskompas, en geef je vanuit je essentie succesvol richting aan je leven. Succeskompas is ook richtinggevend voor organisaties.


Recensie(s)
De overeenkomst tussen de 'essentie' van het universum en van de mens is de levensenergie, die het stoffelijke bij elkaar houdt. Hierover zouden zowel oude levens filosofieën als de moderne wetenschap het eens zijn, aldus de auteur. Hij beschrijft dat de mens diverse energieniveaus of energielichamen heeft en dat met het succeskompas de richting bepaald kan worden die afgestemd is op het 'Zelf'. Door te veel te letten op het stoffelijke niveau (ten kostte van de andere: emotionele, mentale en spirituele aspecten) raakt dit kompas soms onklaar. Hij vertelt op welke punten de energielichamen elkaar raken (chakra's), en hoe sommige te gebruiken zijn in de Emotional Freedom Technique (EFT). Een methode om het heden te accepteren en het verleden los te laten. Daarna kan men met de methode 'Work' een toekomst creeren. Mede door bij een theorie over spirituele zelfontwikkeling de persoonlijkheidstypologie van het 'Michaelsysteem', 'Spiral Dynamics', flow, synchroniciteit en het kwadrantensysteem van Ofman te betrekken, is het een complexe toelichting op twee bestaande methodes geworden.

Drs. J.J.M. van der Heijden

Reviews

Schrijf een review

Succeskompas

Succeskompas

Succeskompas - Richting Geven Aan Je Leven En Werk door Theo Buijsrogge

30 andere producten in dezelfde categorie