Onderneem! Commercieel worden en jezelf blijven

Nieuw product

9789077983386

Nederlandstalig, 2004, gebonden, 104 p. door Jancees van Westering.

Meer details

€ 13,76

Datasheet

Omslag Hardcover / Gebonden
Papiersoort Standaard

Meer informatie

Samenvatting
De tijdgeest staat er bol van: de roep om uw eigen keuzes te maken, uw eigen verantwoordelijkheid te nemen, uw passie te volgen en in actie te komen. Kortom: om te ondernemen. Bij ondernemen denkt u in de eerste plaats aan het groeiende leger mensen die voor zichzelf beginnen, een bedrijf starten of een eigen beroepspraktijk voeren. Maar de roep om te ondernemen gaat veel verder. Steeds meer bedrijven redden het niet meer met loonslaven, maar hebben ondernemende werknemers nodig: mensen die hun passie waarmaken, innoveren, op de kosten letten en hun targets halen.

Half Nederland ziet zich voor vragen gesteld als: 'Hoe ga ik ondernemen? Hoe haal ik mijn target? Hoe word ik commercieel zonder leuren en aansmeren? Kies ik voor zelfstandig en/of een baan?' De één ziet daarbij de zon en werpt zich spontaan in het diepe. De ander ziet een bui hangen omdat de omstandigheden dwingen om te ondernemen: als uw baan vervalt, uw subsidie wordt ingetrokken of uw uitkering geschrapt. Dan is het in eerste instantie niet 'Ha, ik ga ondernemen', maar 'Oei, ik moet ondernemen.'

'Onderneem!' is een appetizer en routeplanner: voor iedereen die zijn plezier, kunst of kunde tot uitgangspunt kiest en daarmee wil ondernemen.


Inhoudsopgave
1. Twaalf sleutelwoorden
2. Aan de slag
3. Verkopen en concurreren
4. Vrijheid
5. Willen
6. Uitstralen
7. Durven
8. Bijdragen
9. Vertellen
10. Verbinden
11. Rekenen
12. Vernieuwen
13. Doen
14. Doorzetten
15. Stilstaan
16. Tijd voor een plan
17. Tijd voor actie


Lees het hier op ISUU.

Reviews

Schrijf een review

Onderneem! Commercieel worden en jezelf blijven

Onderneem! Commercieel worden en jezelf blijven

Nederlandstalig, 2004, gebonden, 104 p. door Jancees van Westering.

30 andere producten in dezelfde categorie