Gevangen door het ego

Nieuw product

9789491918087

Gevangen door het ego, deel 2 in de reeks 'De weg van de zonnevonk' door Helena Bloem en Hans Komen.

Meer details

€ 22,94

Datasheet

Omslag Hardcover / Gebonden
Papiersoort Standaard
Uitvoering Drukwerk

Meer informatie

Gevangen door het ego, deel 2 in de reeks 'De weg van de zonnevonk' door Helena Bloem en Hans Komen, Hardcover, 17 x 24 cm, ca. 540 pagina's, zwart-wit met insteekkaart (in kleur). Euro 6,95 verzendkosten (als pakket).

Inzicht in het ontstaan van ons ego
Het onderscheid tussen persoonlijkheid en ego is een wezenlijk onderdeel van de menselijke psychologie. Binnen de conventionele psychologische stromingen is hierover echter onduidelijkheid. De begrippen karakter, persoonlijkheid, ego en het ik worden aan elkaar gelijkgesteld of op een verwarrende manier onderscheiden. De auteurs tonen wat de essentiële bron van de persoonlijkheid is en op welke wijze hieruit het ego ontstaat.

We leven in een samenleving die gedomineerd wordt door het ego en de daaruit voortkomende emoties. De energetische blokkades die hierdoor ontstaan belemmeren ons om tot inzicht te komen in dat wat er is. Onbewust bepaalt het ego daardoor onze handelingen en zo raken we verstrikt in de invloed die het ego heeft op ons functioneren binnen familie, relaties en werk.

De auteurs laten zien dat er een andere manier is waarop wij met ons ego en onze emoties kunnen omgaan, waardoor er meer harmonie in ons leven ontstaat.

Reviews

Schrijf een review

Gevangen door het ego

Gevangen door het ego

Gevangen door het ego, deel 2 in de reeks 'De weg van de zonnevonk' door Helena Bloem en Hans Komen.

30 andere producten in dezelfde categorie