E-book: BSMN nummer 11 t/m 19

Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode. Bundel uit jaargang 2010 t/m 2013.

Meer details

€ 20,66

Datasheet

Uitvoering E-book
Media Download

Meer informatie

BSMN nummer 11 t/m 19 - 2010 t/m 2013 door Paul de Blot.

Nederlandstalig, geïllustreerd, paperback/gebrocheerd, 40 - 60 pagina's.

Redactie: Paul de Blot, Rob Blomme, Ruud Heijblom, Herman van der Meulen, Sharda Nandram, Jacques Reijniers, Armand Mensingh, Rob van Schaik en Maurice de Valk

Eindredactie: Richard Heeres

Editorial:
Alweer een tijdschrift over spiritualiteit? We horen het u denken. Spiritualiteit staat tegenwoordig in de belangstelling. Maar andere tijdschriften gaan vooral over religie, individuele spiritualiteit en esoterische praktijken. Er is weinig in te vinden over de spiritualiteit van het zakendoen en de zingeving van het management. Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode wil in die leemte voorzien.

Over de auteur
Paul de Blot is in 1924 geboren en opgegroeid in Indonesië. Na vijf jaar concentratiekamp werkte hij als chemisch technoloog voor de opbouw van de industrie in West Java. In 1948 werd hij Jezuiet en werd voorbereid om aan de opbouw van Hiroshima te werken.

Door de politieke omstandigheden kwam hij in Indonesië in het universitair onderwijs voor filosofie en ecologische technologie. Daar werkte hij ook voor de slachtoffers van de mislukte communistische Coupe van 1965. In 1979 kwam hij op de Business Universiteit Nyenrode, waar hij in 2006 hoogleraar werd in Business Spiritualiteit.

Hij studeerde in Indonesië, Duitsland en Nederland filosofie, theologie, fysica, psychologie, spiritualiteit en Indonesische staatsleer en politiek. Op Nyenrode promoveerde hij op de thesis “Vernieuwing van organisaties in een chaotische omgeving door vernieuwing van de mens”.

Reviews

Schrijf een review

E-book: BSMN nummer 11 t/m 19

E-book: BSMN nummer 11 t/m 19

Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode. Bundel uit jaargang 2010 t/m 2013.

30 andere producten in dezelfde categorie