Business in flow!

Nieuw product

9789491918094

Door Ton Soons, november 2014, paperback 15 x 21 cm, full colour, geïllustreerd, 153 p., ISBN 978-94-91918-09-4

Meer details

€ 20,64

Datasheet

Omslag Paperback
Papiersoort Standaard
Uitvoering Drukwerk

Meer informatie

Business in flow! geeft een canvas om bevlogen krachtige resultaten te realiseren. Het geeft inzichten en inspireert tot gedurfde ideeën. De rode draad voor het verkrijgen van flow is de subtiele balans tussen bovenstroom en onderstroom. De bovenstroom geeft aan waar uw organisatie voor staat inclusief de middelen en methoden om dit te bereiken. De onderstroom wordt bepaald door wat de medewerkers intrinsiek beweegt.

Beide stromen zijn onmisbaar, maar ze zijn verschillend in dynamiek en tempo. Een goede balans geeft uw organisatie krachtige impulsen. Onbalans leidt tot stroperigheid. Prachtige prestaties zijn zeker maakbaar, maar zelden afdwingbaar.
Tons Soons toont daarom hoe beide stromen logisch met elkaar worden verbonden, samenwerken en ontwikkelen. U krijgt zo een bruikbaar en praktisch kader om uw business in een flow te brengen.

Business in flow! is een aanrader voor veranderaars, teambuilders, managers, ontwerpers, auditors en iedereen die streeft naar flow.

Rob de Heus, Kerndocent Rijksacademie voor Financiën en Economie:
’Out of the box en verfrissend. In zijn boek zet Ton een unieke gedachtenlijn en visie neer op complexe organisatievraagstukken.’


Arie Molenkamp, Lid Raad van Advies bij IIA Nederland:

‘Het onderscheid tussen onder- en bovenstroom wordt op een zeer overdraagbare wijze tot uitdrukking gebracht. Een prima hulpmiddel om het gedrag van organisatie te analyseren.’

Reviews

Schrijf een review

Business in flow!

Business in flow!

Door Ton Soons, november 2014, paperback 15 x 21 cm, full colour, geïllustreerd, 153 p., ISBN 978-94-91918-09-4

30 andere producten in dezelfde categorie

Downloaden